Waarom peet worden ... en wat houdt dat in?

Het levenswerk van Gerhard Reisch is zijn bijdrage ten behoeve van de ontwikkeling van mensen, in groepen en als individu.

De Stichting is ervan doordrongen dat de beschikbaarheid van de schilderijen in de vorm van reproducties ondersteund en begeleid moet worden door vrienden van het levenswerk van Gerhard Reisch.

De arbeidsintensieve technische procedure, die nodig is om een schilderij te kunnen printen en bestellen kost € 250, ook al wordt het gesponsord door fotograaf Manfred Dubach in Zwitserland en door Océ, de fabrikant van printapparatuur in Duitsland.

Hoewel het voor ons mogelijk is geweest om langzaam het digitale fotografische archiveren voort te zetten, kan de Stichting alleen die schilderijen laten reproduceren, die hun peet gevonden hebben.

Peet worden van een schilderij van uw keuze, als individu of als vriendengroep, kan door een gift van € 250.

Als blijk van waardering en dank ontvangt iedere peet, hetzij als individu hetzij als groep, een kleurendruk van hoge kwaliteit van het gekozen schilderij in de volgende afmetingen:1 x A3 óf 2 x A4 óf 4 x A5 óf 8 x A6.

U kunt een actuele lijst van de schilderijen zien op deze website onder het kopje "Archief" of in het hoofdmenu onder "Werk" en "Uitgaven". Daar vindt u de schilderijen die een peet 'zoeken' en ook die waarvan u een reproductie kunt bestellen.

Onder voorbehoud