Peetschap ... Waarom en Hoe?

Over de Reproductie van de schilderijen

Ongeveer 300 originele schilderijen behoren tot het archief van het levenswerk van Gerhard Reisch.

Na gedegen onderzoek en overleg heeft de Stichting besloten om de meerderheid van de schilderijen uit alle categorieën beschikbaar te maken met behulp van
digitale reproductie-technologie, zodat iedereen ze kan bestellen op A4 en A3 formaat op karton van 280 g/m2 en op originele grootte.

Aan de studio van Manfred Dubach in Zwitserland
is de opgave toevertrouwd om digitale fotografie van de hoogste kwaliteit te leveren. 'Moederdata' van zijn hand worden bewaard met inzet van permanente hoge veiligheidsnormen die voor opslag toegepast kunnen worden.

Copyrights voor alle vormen van reproductie van het levenswerk van Gerhard Reisch zijn beschermd door gebruik van strenge wettelijke eisen bij het hanteren van persoonlijke contacten.

Reproductie van de schilderijen tot aan A3 formaat wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met en gesponsord door Océ-Deutschland GmbH met gebruikmaking van de Océ CPS900 Platinum Colour Copy Press van het digitale printsysteem met zeven proceskleuren en Océ Direct Imaging Technology.

De feitelijke druk en verzending van reproducties van A4 en A3 formaat wordt verricht door Bookstation Digitaler Werkdruck onder leiding van Henning Siegmund.

De keuze voor de druktechniek die gebruikt zal worden voor de reproductie van de schilderijen op originele grootte is nog niet definitief gemaakt.
We gaan ervan uit dat de juiste partner voor samenwerking gevonden wordt. Dit op grond van eerdere ervaring.

Schilderijen die al beschikbaar zijn voor reproductie kunnen besteld worden in het hoofdmenu onder het kopje "Publicaties" en ook per telefoon, fax en per post.
De Gerhard Reisch Uitgeverij staat altijd tot uw beschikking voor de beantwoording van vragen en hulp.

Wijzigingen onder voorbehoud.